به نقل از سایت «ehow» گل،برگ،پوست درخت و دانه های این میوه پرطرفدار،سرشار از خاصیت است.
پوست خشک و پودر شده آن، از ورم،التهاب، اسهال، اسهال خونی و خون ریـزی پیش گیری می کند.
پوست انار که نسبت به دانه های آن آنتی اکسیدان بیشتری دارد، ضدباکتری، تقویت کننده کبد و سیستم گوارشی است.
این میوه در بهبود بیماری های قلبی مؤثر است.مصرف منظم آن میزان آنتی اکسیدان را افزایش میدهد و به طور چشمگیری فشار سیستولیک خون را کاهش می دهد.
به طور طبیعی کلسترول خون را پایین می آورد.
میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آن،از بروز چند نوع سرطان پیش گیری می کند.
با جرم دندان مقابله می کند.
مانع از بروز بیماری آلزایمر می شود و روند آن را کند می کند.
مصرف منظم آن،خطر بروز دیابت را کاهش میدهد و در حفظ سلامت پروستات در مردان مؤثر است.
غنی از ویتامین های لازم مانند E,A,C و اسید فولیک است.
ناراحتی تنفسی را کاهش می دهد.
از بروز کم خونی پیش گیری می کند.
اشتها را افزایش می دهد.
نتایج بررسی های متعدد نشان میدهد که از فرسودگی غضروف پیش گیری می کند.
از بدن در برابر پوکی استخوان و علایم افسردگی محافظت می کند.
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1133
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2